6. lokakuuta 2013

Habitare messut 2013

Tänä vuonna kävin Habitare messuilla niin kuin viime vuonnakin. Kävin siellä tyttärieni kanssa.
En tiedä, mutta minun mielestäni messut olivat aika surkeita. Olihan siellä paljon katseltava mutta en kyllä oikeastaan nähnyt mitään uutta esim huonekalujen puolella  :(

Laitan tänne kuvia muutamista jutuista mistä pidin ja on myös kuvia mistä en pitänyt ja haukun niitä tässä blogissa koska en todella tykännyt niistä ja miksi pitäisi aina olla positiivinen ja kirjoittaa vain hyvistä asioista.

Ensin valaisinosasto, uutta ja antiikkia. Kaikki nämä valaisimet ovat aika makeita mielestäni.

Uusi valonheitin valaisin oli Boknäsin osastolla hinta vain oli "pikkasen" liikaa. Tuo vanha taas oli antiikki osastolla ja muistaakseni silläkin oli kyllä hintaa.Kivoja ja erilaisia nämä valaisimet, Nuo pienloisteputki lamput kivasti muotoiltu mutta itse en tykkää pienloistelampuista koska ne ovat niin pirun hitaita ja kestää tosi pitkään ennen kuin valoteho on täydellä ja ulkovalaisimissa ovat ihan p:stä, eivät kestä pakkasta yhtään. Onneksi minulla on varastossa paljon 60W ja 100W hehkulamppuja joita voi ulkovalaisimessa käyttää. Sisällä olen aika hyvin jo vaihtanut kaikkiin katto-, seinä-, pöytä- ja lattiavalaisimiin ledilamput. Siitä tulee aikamoinen sähkönsäästö.

 


Tämä pöytävalaisin on kiva. Valaisimen nimi on "KAPSELI" ja on prototyyppi ja suunnittelija on Simo Serpola.
 

Tämä on hauska valaisin myös, nyt en kyllä muista suunnittelijan nimeä.

Artekin valaisimet ovat aina hienoja minun mielestäni.
  Hieno!


Näistä pidän kaiken eniten, ovat kyllä todella hienoja ja makeita! Tuollaisen kun sais.Yki Nummi, aina yhtä haluttuja ovat kyllä. Tanskalainen Louis Poulsen valaisimia. Hienoja hienoja.


 
 Antiikki osastolla oli tällainen valaisin.Samoin tämä.
Huonekalu puolella sitten oli aika köyhää. Ihan muutamia tuoleja ja sohvia mitkä olivat erilaisia ja kivan näköisiä. Suurin osa oli kyllä niin samantyylistä ei mitään raflaavaa ja uutta.


Tämä sohvaryhmä oli hauskan näköinen. Tuoleissa ehkä hieman 70-lukua mutta silti ovat aika namin näköiset.

Tuoli 50-lukua modernilla tavalla.
I like it!
Boknäsin osastolla tämä peltinen, matka-arkun näköinen olkkari pöytä
 
Tässä oleva keltainen tuoli minun makuuni. Seinäkellokin ei yhtään hullumpi.

Nämä ovat kierrätysmateriaalista ja Afrikassa tehty, ainakin näin ymmärsin. Korjatkaa jos tietoni ovat väärässä

 


Tämä oli ainoa keittiöjuttu mistä pidin. On kyllä niin 50-lukua että. Tosi makee!

 
 

 
 

Kellosta pidin koska oli Lontoo (tietenkin)
50-luku tyylinen, uustuotantoo oleva vaatenaulakko.Minä tässä! Hei, mitä tästä nyt mitään muutakaan voi sanoa.


 

K-Rauta oli messuilla myös. En kyllä ymmärrä mitä ne siellä teki oikein! Kuvassa lukee Dream Builder, mitä hä? Mikä Dream Builder? Voi jumankekka sentään, kyllä on paskan jauhamista! Ihan totta! Niin kuin olen aikaisemmin tässä blogissa kiroilut K-Rautaa niin teen nytkin. K-Rautojen taso on kyllä laskenut aivan maantasoon. Niin huonoa palvelua sieltä saa ja ei ole tavaraa mitä haet. Yksinkertainen asia kuin ruuvin haku ja siihen esim nailon prikka niin ei löydy! Että mitä?! Juu ei ole sellaista, mikä se on, ei sellaista ole! Voi herran jumala sentään, kun kerran on sellaista olemassa ja sitten on pakko mennä hakemaan Bauhausista, siellä kyllä on. Miranol maalia ei ole, kun ei ole myyntiä! Mitä? Ei ole myyntiä! Kyllä taas muissa on! Ihan perseestä oleva kommentti kyllä oli. Otat 1/3 litran purkin maalia, pyydät siihen sävytyksen. Maksat siitä sävytyksestä 5 egee lisää, eli purkki maksaa silloin enemmän kuin valmiiksi sävyttetystä 1/3 litran purkista. Tulet kotiin ja on tarkoitus aloittaa maalaamista, avaat purkin ja sitten, mitä perkele?!  Purkissa on hikisesti 2/3 osaa maalia!
Että tällainen on K-Rauta! Ja mikä tuo Dream Builder tarkoittaa? Eikö me olla Suomessa? Suomessa on kaksi virallista kieltä, suomi ja ruotsi. Et sillee!

 


Sitten näistä sohvista. Kyllä oli niin samannäköistä sohvakalustoa joka valmistajalla. Ei mitään erikoisempaa tai uutta. Oikeastaan ainoa oli tämä punainen kalusto josta jo kuvan aikaisemmin tässä näytin.
 
 
 
 
 
 
Sitten pikkasen elektroniikka-osastoa. Tässä kolme kuvaa laitteista mistä pidin.
 
Ensin on tämä Samsungin Ultra HD LED TV S9. Kuva on peräti 85 tuumaa. Resoluutio on 3840 x 2160. Telkkarin koko jalustan kanssa on 2004.3 x 1624.4 x 581.5 mm
Sisäänrakennettu äänentoistojärjestelmä. Ei voi muuta sanoa kun että VAU!
 


Sitten on tämä Yamaha Natural Sound AV Receiver RX-A3030 vahvistin
Eiköhän tuo liitin määrä riitäis? Ehkä, just ja just!Mageet kaiuttimet, tarttis vaan hieman lisää tilaa noita varten!

 
 
Sitten mennään antiikki osastolle. Tässä ihan muutama poiminto sieltä.
 
Tapio Wirkkalan tuotantoa.Tässä tämä kirjoittelu tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti