9. kesäkuuta 2013

Kesähuone 3

Nyt sitten meidän kesähuone on korjattu talven tuhon jälkeen. Ei pitäisi katto enään romahtaa tulevina talvina, toivottavasti :)
Ihan muutama pintamaalaus on vielä kesken koska maali loppui kesken. Maalina olen käyttänyt Miranol, se on paras maali mitä tiedän. Ainoa vika vain on se kun sitä ei kaikista rautakaupoista saa.
On todella ärsyttävää kun menet esim. K-rautaan ja sitten et löydä sitä tavaraa, ruuvia, brikkaa mutteria, maalia, mitä haluat! Ja sitten pitää ajaa seuraavaan joka on kilometrien päässä. Selitys, kun kysyy miksi sitä ei ole, on että on niin pientä myyntiä tai sitten ei sisäänostaja viitsi sitä hankkia. ARGH!!

Tässä näkyy miten olen ne rautatuet tukenut, puulla ja sitten lattaraudasta tein nuo tuet siihen myös. Maalattu valkoiseksi että ei olisi niin synkkä ja pimeä tuo sisäpuoli. Ja niin kuin sanoin, muutama maalaus vielä kesken. Niin ja tuo "propelli" tuossa keskellä roikkumassa on infrapunalämmitin.
 
 
 

Tässä sitten seuraavissa kuvissa näkyy sisustuksen. Tykästyin noihin peltikyltteihin ja niitä oli muutama kerätty joten ajattelin niitä sitten tuonne kesähuoneeseen laittaa.
 






 
 
 
Tässä näkyy sitten meidän keinu joka sijaitsee kesähuoneen eteläpuolella oman katoksen alla jonka rakensin muutama kesä sitten, oma betonipohja valettu siihen myös.
 

2 kommenttia: