20. maaliskuuta 2013

Scifi ja Kosmos 4



Moi kaikille!
Ajattelin jatkaa nyt tätä kirjoittelua näistä scifileffoista ja sarjoista. Tässä tulee nyt muutamia kuvia eri leffoista mitkä minun mielestä on hyviä.

 Solaris.
Tässä ensimmäisenä on Andrei Tarkovskyn alkuperäinen venäläinen vuonna 1972 tekemä elokuva. Clooneyn tähdittämä versio on vuonna 2003 tehty.




The Day The Earth Stood Still.
Alkuperäinen versio, joka on mustavalkoinen leffa tehtiin vuonna 1951. Keanu Reeves tähdittämänä versio tuli 2008.


The Time Machine.
Tässä taas eka versio on vuonna 1960 ja toka versio vuonna 2002.









Apollo 13 kaikki varmaan muistaa ja tietää " Houston we have a problem". Tuo Apollo 18 leffa on scifikauhu leffa ja on ihan keksitty leffa koska ei ole koskaan semmosta kuin Apollo 18 ollut edes olemassakaan.



Blade Runner on klassikkoleffa ja saamarin hyvä. Avatar on hyvä leffa myös ja on kyllä niin saakelin hyvin tehty. On kaunis elokuva.


 
 



 E.T. want phone home! Minullakin oli semmonen muovinen E.T. nukke missä etusormen sormenpää paloi punaisena. Missäköhän se on nyt?

 
 
 
Sitten leluja! Pitäähän niitäkin olla :)
 


 
 
 
Tämän taulun sain mummoltani kun hän Oli käynyt Amerikassa siinä 70-luvulla. Oli mm käynyt Floridassa ja siellä Kennedy Space Centerissä. Oli myös käynyt New Yorkissa ja siellä World Trade Centerissä. Muistan kun hän kertoi että siellä ylhäällä tunsi kun talo heilui tuulessa.
 

 
 
Tuo Apollo/Nasa merkin mummo toi myös sieltä ja tuon kortin hän oli lähettänyt sieltä.
 

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti